jueves, 22 de septiembre de 2011

Les botigues més desitgades per les joves

Una de les nostres preferides és el Bershka, sí cliceu al nom podeu veure la seva pàgina web per a dones d'aquesta temporada. En aquí hi trobareu tot a la última, el que més es porta, i moltes coses que et poden agradar.

L'Stradivarius , es com el bershka i el blanco junts, no es tan informal com el Bershka, que aquest és més del carrer, ni tant formal com el blanco; que s'especialitza en roba molt de vestir. En aquest hi pots trobar roba de tota mena, faldilles per vestir bé, es basa amb l'estil de la noia britànica, que és el que més es porta aquest any!



Blanco, és la tenda amb més tendència de vestir formal que està més a la moda. En aquest enllaç et deixem la seva pàgina oficial on trobes tots el jeans a la venda, samarretes, camises, pantalons, vestits, etc. Hi pots trobar tots els preus i talles disponibles, inclús els pots demanar per internet!
Com el blanco també hi ha una tenda bastant famosa de més o menys el mateix estil que es diu Mango, en aquest enllaç et deixem com d'entre altres l'apartat de les dones.



Zara, en el següent enllaç trobes la pàgina web del Zara. On esta la seva nova col·lecció online. Hi son totes les samarretes al teu abast, tots els texans més moderns i més venuts, tots els vestits, hi trobes tota la tenda sencera, inclús més! Pots comprar-ho online.

Pull and Bear, en aquest hi trobes la nova col·lecció TEEN GIRLS que vol dir, noies adolescents. Hi trobes tot junt, les faldilles, samarretes, texans, sabates i bolsos tots a la mateixa adreça. Si vols enfonsart-hi més profundament en cada apartat a dalt on hi fica dona pots clicar en els diferents apartats que se't donen a escollir.



No hay comentarios:

Publicar un comentario