jueves, 15 de septiembre de 2011

Les noies a la última!

En aquest apartat podrás trobar l'última moda per a dones.
L'estil de cada persona depén de les seves creences i els seus gustos personals. Si encara no has trobat el teu estil de roba, accesoris o complements en aquesta página t'ajudem a trobar el teu.

HIVERN 2011

Adictes al lila: Aquesta nova temporada la pasarela s'omple de tons de la tardor. El color lila ocupa una plaça predominant. Et donem idees per poder-lo combinar a la perfecció.
Com convinar-ho? 
Estaria bé portar-lo sempre amb color de la mateixa gama. Fes-te adicta als rosas, els vermells i al granat per acompanyar. Pots convinar-lo amb alguns accesoris de color blanc o algun petit detall en negre, una flor de color blanc al cabell quedaría molt bé. 
Si et sembla massa fosc porta'l en detalls, com per exemple a les sabates, al bolso inclús amb un foulard posarás el toc de tendència al teu propi estil. 



PRIMAVERA - ESTIU 2011

El rosa el color de moda
No només el color rosa tindrà lloc a las pasarel·les i als escaparats de les boutiques amb més estil, si no que també tindrà lloc el color salmó i el fucsia. Una bona noticia per totes les que ens agrada mirar la vida de color rosa :) 


Estil mariner ..
El blau marí es el color amb més èxit de tot l'estiu. Aquest que es una mica díficil de combinar, normalment el combinem amb el blanc i algún que altre detall en marró. Aquest estiu anem totes de marineres. Fins i tot es porten els cinturons amb nusos mariners! 


TARDOR 2011

Moltes tendes se la jugan amb amb colors com el mostaza i el rosa xiclet i amb materials com el cuir o els jerseis de punt. Hi han diferents estils per diferents ocasions; l'estil college que es més informal, Siluetas de otoño una mica més elegant, un look rockero i un altre molt pretty. 
La convinació black and white la veurás moltísim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario